Morten Hegaard

Position Forsvarsspiller
Klub B.93
Nationalitet
Fødselsdato 21. oktober 1997
Alder 21
Højde (cm) 197

Karriere:
Spillede hele sin ungdomstid i AB, hvor han allerede som 16-årig var oppe og snuse til førsteholdet. Han var med til at sikre U19-holdet pokaltitlen og i sommeren 2015 blev han officielt en del af akademikernes trup. Han havde dog svært ved spille sig til en plads hos daværende cheftræner Per Frandsen.

Skiftede i sommeren 2016 til FC Helsingør, hvor han blev en del af A-truppen på det FCH-hold der skulle i gang med sin anden sæson i 1. division. Her blev det kun til 6 kampe for den 197 cm høje midtstopper, der imidlertid blev set som en spiller for fremtiden og endte med en kontrakt til sommeren 2019.

Efter oprykningen til Superligaen i sommeren 2017 blev konkurrencen endnu hårdere og efter en efterårssæson der bød på 10 kampe, heraf kun 2 i startelleveren i Superligaen, blev han udlejet til Fremad Amager i 1. division.

Opholdet på Øen i foråret 2018 bød pudsigt nok på en træningskamp mod netop FCH, men ellers ikke meget spilletid for Hegaard der sad på bænken i de fleste kampe, men kun blev indskiftet 3 gange for Fremad Amager.

I sommeren 2018 returnerede han dermed til FC Helsingør - på papiret ihvertfald. Meningen var, at han skulle udlejes igen, denne gang til Boldklubben Avarta i 2. division. En aftale der dog ikke blev til noget, da De Grønne pludselig fyrede cheftræner Benny Gall. I stedet blev Hegaard og FC Helsingør enige om at ophæve kontrakten og  den 28. juli 2018 indgik han i stedet en et-årig kontrakt med B.93, ligeledes fra 2. division.