1-årig kontrakt til Hulusi Dolar

Defensiven ved at være på plads i FCH

Denne historie er læst 5032 gange!

FC Helsingør har fået endnu en brik på plads til den kommende sæson, da Hulusi Dolar har signeret en kontrakt for det kommende år.

FODBOLD: Hulusi Dolar (FC Helsingør) rives i trøjen af Mads Heidelbach Hansen (B.93) under kampen i 2. Division Øst mellem FC Helsingør og B.93 den 6. april 2015 på Helsingør Stadion. Foto: Claus Birch
Hulusi Dolar rives i trøjen af den tidligere FCH’er Mads Heidelbach Hansen under kampen mod B.93. I næste sæson gælder det 1. division for den 28-årige back. Foto: ClausBirchDK

Hulusi vendte tilbage til Helsingør i vinters efter nogle år i BSV. Han fik hurtigt tilkæmpet sig en plads på holdet og har været blandt cheftræner Lønstrups foretrukne i langt de fleste af forårets kampe.

Selvom han foretrækker pladsen på højre back eller i det centrale forsvar, har Hulusi spillet de fleste kampe på venstre back, efter ankomsten af Mads Aaquist. Det har dog ikke fået FCH til at tøve i ønsket om at tilknytte ham for yderligere en sæson.

– Hulu er en rigtig dygtig forsvarsspiller, som jeg er meget tilfreds med at vi også har med i den kommende sæson. Han er fysisk stærk og meget sikker i sit forsvarsspil, siger cheftræner Christian Lønstrup.

28-årige Hulusi Dolar er en rigtig Helsingør-dreng der allerede fik sin debut på det bedste hold som ynglingespiller. Siden drog han til Sverige og efter nogle år i BSV, kom han tilbage til Helsingør i vinters.

Hulusi Dolar har det seneste halve år spillet som amatør, men har nu indgået en kontrakt frem til sommeren 2016.

Han opnåede 10 kampe i foråret og har i alt optrådt 62 gange på klubbens bedste hold.