FC Helsingør – BSV 3-0

Træningskamp, 8. marts 2014 i Helsingør Idrætspark

Denne historie er læst 5368 gange!

Med tre uger til sæsonstart begynder alvoren at nærmer sig for FC Helsingør og debuterende træner Christian Lønstrup. Men hvis der skal vurderes ud fra det øjeblikkelige niveau i træningskampene, så ser det ganske fornuftigt ud for de lyseblå.

Siden sin tiltræden har Lønstrup arbejdet målrettet med organisationen på holdet og testet sine spillere på mange forskellige pladser. En lidt for lang skadesliste har derfor endnu ikke kostet alvorligt i forberedelserne, hvor FCH lørdag middag tog i mod divisionskollegaerne fra BSV.

I efteråret blev det kun 0-0 på Rundforbi Stadion, men denne solbeskinnede lørdag var der ingen tvivl om, hvilken af de nordsjællandske klubber, der er mest klar til turneringsbold.

Der var således klasseforskel i perioder og 3-0 var ikke det reelle billede af kampen, hvor gæsternes indhopper Tobias Toftesgaard med et skud på overliggeren, havde den eneste målchance for naboerne,

I første halvleg havde FCH fokus på den defensive organisation, hvilket betød at kun Kasper Enghardt – back i dagens anledning – var tæt på ved et hjørnespark.

Efter pausen kom der mere fart over feltet og efter godt fem minutter, kunne Klaus Lykke snitte et hjørnespark i nettet til 1-0.

Midtvejs sørgede Anders Holst for en assist til Daniel Udsen, inden Laurits Lund kunne trille bolden i nettet til 3-0 med et kvarter tilbage.

FC Helsingør – BSV
3-0 (0-0). Tilskuere: 100
51.: 1-0 Klaus Lykke
67.: 2-0 Daniel Udsen
75.: 3-0 Laurits Lund