FCH tester ung Esbjerg-spiller

Midtbanetalentet Jonas G. Hansen til prøvetræning igen

Denne historie er læst 5498 gange!

Når FCHs spillere på mandag starter træningen til den kommende sæson, vil det blive med den 19-årige Jonas G. Hansen fra Esbjerg fB blandt de nye ansigter. Den unge esbjergenser var også til prøvetræning i Helsingør i vinter, men får altså nu muligheden igen, skriver Superliga-klubben på deres hjemmeside.

Midtbanespilleren kom til Esbjerg fB fra Tarp IF og blev for et år siden rykket op i vestjydernes Superligatrup. Her har han dog haft svært ved at tilkæmpe sig en plads i startopstillingen og er kun noteret for 1 kamp – og 1 mål – i en pokalkamp mod Aalborg Chang. Derfor var han i foråret udlejet til Varde IF i 2. Division Vest, hvor han iøvrigt spillede sammen med den tidligere FC Helsingør-angriber Morten Smidt.

Jonas G. Hansen og Esbjerg fB er nu blevet enige om at ophæve samarbejdet et år før den oprindelige aftale udløber.

– Efter at have været udlejet i et halvt år, skal han nu et sted hen, hvor han kan få noget spilletid, og det er der ikke udsigt til i EfB. Derfor er vi blevet enige om at ophæve samarbejdet, så ”Hansi” nemmere kan finde en ny klub. Vi takker ham for hans tid i EfB og ønsker ham held og lykke i fremtiden, siger ungdomselitechef Niels Erik Søndergård.

Jonas G. Hansen betegnes som en typisk “8’er”, der arbejder mellem felterne, med en god boldomgang og godt blik for spillet.