Ny hård FCH-pulje i Reserveligaen

FC København, Brøndby og OB venter i foråret

Denne historie er læst 2223 gange!

Lasse Vigen Christensen og Tobias Christensen i kamp om bolden under kampen i Reserveligaen mellem Brøndby IF og FC Helsingør i november. Til foråret mødes de to klubber igen i Reserveligaen. Foto: Claus Birch

FC Helsingør debuterede i efteråret i Reserveligaen og slap hæderligt fra mødet med FC København, Brøndby og Lyngby med 4 points for de 6 kampe.

FCHs kampe i Reserveligaen:
Ma 19/2: Brøndby IF – FC Helsingør
Ma 5/3: FC København – FC Helsingør
Ti 27/3: FC Helsingør – FC København
Ma 16/4: FC Helsingør – OB
Ma 30/4: FC Helsingør – Brøndby
Ma 14/5: OB – FC Helsingør

Nu har DBU offentliggjort puljerne til forårets kampe og det bliver igen noget af en mundfuld for FCH-reserverne. Således er FCK og Brøndby igen blandt modstanderne, hvor OB bliver sidste hold i pulje 2.

FCH spiller den første kamp allerede 19. februar i Brøndby og slutter af den 14. maj på udebane i Odense.

I Reserveligaen kan FC Helsingør benytte både amatør og kontraktspillere og der må desuden benyttes op til tre lånespillere i hver kamp. I forhold til de øvrige turneringer er der også den forskel, at der må foretages fem udskiftninger i kampene.