Reserver: FC Helsingør – SønderjyskE 0-4

Reserveligaen, 27. august 2018 på Helsingør Stadion

Denne historie er læst 250 gange!

27 aug 2018 - 14:00 | Helsingør Stadion | Tilskuere: 30 Reserveligaen Efterår 2018 | Runde 3
| Pausestilling: 0-1
Slut
Kampreferat
Oliver Basse blev skiftet ind på den centrale midtbane og kom dermed for første gang til at spille på samme FCH-hold som brormand, Mikkel Basse. Foto: Claus Birch

FC Helsingør fik stryg af SønderjyskE

FCH havde bolden mest, men gæsterne var klart farligst foran mål og scorede fire gange

FC Helsingør's reserver måtte indkassere et 0-4 nederlag da et stærkt Sønderjyske-mandskab gæstede sundbyen. I modsætning til FCH's første kamp i Reserveligaen, stillede fungerende cheftræner Marc Thevis denne gang med flere spillere fra førsteholdstruppen.

Det samme var dog tilfældet med gæsterne, der kun havde suppleret superliga-truppen med fire U-19 spillere. Det betød at den tidligere FCH-back Nicholas Marfelt var tilbage for en kort bemærkning, ligesom navne som Søren Frederiksen og Christian "Greko" Jakobsen var på gæsternes holdkort.

Gæsterne lagde bedst ud og bragte sig foran midtvejs i første halvleg. Kampen igennem havde FCH paradoksalt nok mest boldbesiddelse, men Sønderjyske var mest effektive foran mål og scorede ikke mindre end tre gange efter pausen.

- Jeg synes vi spillede en rigtig god kamp. Som det var tilfældet i søndags med førsteholdet, prøver vi at vende tilbage til rødderne, hvor vi gerne vil have bolden så meget som muligt. Kort sagt kan man sige, at vi var bedst mellem felterne, mens de var bedst i felterne, sagde Marc Thevis efter kampen.

FCH stillede op i en 3-4-3 formation, med Adnan Mohammad og Frederik Roepstorff som de to wingbacks, foran en tremandskæde med Alexander Kieffer (U19), Martin Fisch og Jonathan Eriksen. På midten var Mikkel Basse og Maksym Titel centralt placeret og fremme flankerede Sebastian Elvang og Anders Holst spydspidsen Nicolas Mortensen.

Som et lille kuriosum blev U19-holdets Oliver Basse indskiftet på den centrale midtbane et kvarter før tid og dermed var brødreparret Mikkel og Oliver for første gang i aktion sammen for FCH.