Fremad Amager testkamp på plads

FCH varmer op mod divisionskollegaer

Denne historie er læst 487 gange!

Lucas Ohlander og Matheus Leiria under kampen i NordicBet Ligaen mellem FC Helsingør og Fremad Amager den 29. juli 2018 på Helsingør Stadion. Foto: Claus Birch

NordicBet Liga kollegaerne fra Fremad Amager er nu blandt modstanderne i forårets træningskampe. Amagerklubben har i dag offentliggjort programmet for forårets opvarmningskampe, der tæller et opgør mod FC Helsingør den 2. februar.

Se spillede og planlagte træningskampe 2018/19 her:
Træningskampe 2018/19

De to klubber har allerede mødt hinanden to gange i denne sæson. I sæsonpremieren i juli sejrede FCH 3-1 på Helsingør Stadion, mens Fremad snuppede en 2-0 sejr i Sundby Idrætspark i oktober. De to klubber mødte også hinanden i en træningskamp for et år siden. På det tidspunkt varmede de lyseblå op til et forår i Superligaen og vandt en underholdende 5-3 kamp på kunstgræsset i Sundby.

I Fremad Amagers nuværende trup finder vi to tidligere FCH-spillere, Pierre Larsen og Lucas Ohlander. Amagerkanerne råder også over den centrale midtbanespiller Markus Bay, der prøvetrænede med FCH sidste sommer og stillede op for nordsjællænderne i sejren over Hansa Rostock.

Træningskampen den 2. februar spilles kl. 13.