Vejby-Tisvilde Fodbold bliver den 18. samarbejdsklub

FC Helsingør udvider netværket med endnu en klub udenfor kommunen

Denne historie er læst 142 gange!

Carsten Rasmussen, Torben Nielsen, Jesper Jul, formand Niels Jørgen Larsen og kasserer Johnny Mikkelsen fra Vejby-Tisvilde Fodbold. Foto: FC Helsingør

FC Helsingør har fra årsskiftet indledt et samarbejde med Vejby-Tisvilde Fodbold, der dermed bliver den 18. klub i FCH’s netværk af samarbejdsklubber.

FC Helsingør’s moder- & samarbejdsklubber:

Moderklubber:
Helsingør IF
Helsingør FC
Vapnagaard FK72
Hornbæk IF
Frem Hellebæk
Espergærde IF
Borsholm-Skibstrup IF
Snekkersten IF
Tikøb IF
Kvistgård IF
Gurre IK

Samarbejdsklubber:
KBK Hillerød
Fredensborg BI
Nødebo IF
Gilleleje FK
IS Skævinge Fodbold
Esrum IF
Vejby-Tisvilde Fodbold

Samarbejdet tager udgangspunkt i talentudviklingen, hvor FCH-netværket arbejder på at skabe gode miljøer for fodboldspillerne i det nordsjællandske område. Det skal give et fundament for at udvikle fodboldspillere og rekruttere talenter fra hele regionen.

Det nye samarbejde kaldes en epoke i Vejby-Tisvilde Fodbold, der ser frem til læring og udvikling gennem FC Helsingør.

FC Helsingørs T+ træner, René Lybek Hansen siger:
– Vi er utrolig stolte af, at vi kan indgå dette samarbejde med VTF. Det fortæller os, at vi gør en forskel i vores daglige arbejde med børnefodbolden i regionen, og det er vigtigt for os, at samarbejdet er baseret på gensidig tillid, og at samarbejdet med vores klubber går begge veje.

Samarbejdet har været et lille års tid undervejs og får disse ord med på vejen af Vejby-Tisvildes formand Niels Jørgen Larsen:

– Vi har haft en god dialog med FCH gennem næsten et år og glæder os til et samarbejde, hvor nærhed er et nøgleord. Vi ser ikke mindst frem til det udbytte, som vores trænere får ud af kontakten til staben i Helsingør. En inspiration som vil gå direkte videre til spillerne.