Formiddagstræning betyder Fisch farvel

Martin Fisch vil prioritere en civil karriere

Denne historie er læst 387 gange!

Martin Fisch og AGF’s Martin Pušić i kamp om bolden under kampen i ALKA Superligaen mellem FC Helsingør og AGF den 17. april 2018 på Helsingør Stadion. Foto: Claus Birch.

FC Helsingør har med succes omlagt de daglige træningssessioner og siden nytår trænet om formiddagen. Det betyder dog nu at midtstopperen Martin Fisch siger farvel til klubben og istedet vil prioritere en civil karriere.

FAKTA
Martin Fisch (f. 26. januar 1993)
Position: Midterforsvar
Klubber: AB, Herlev IF, Hvidovre IF, HIK, FC Helsingør
Kampe/Mål for FCH: 43/0
Se Spillerprofil

Forsvarsspilleren kom til FCH fra HIK i februar 2017, hvor han var med til at spille de lyseblå op i Superligaen. Her blev det til 25 kampe for Martin Fisch, der ialt nåede 43 kampe i FCH-trøjen.

– Martin Fisch kan ikke få sit civile job til at passe sammen med fodbolden her i Helsingør, nu hvor vi er gået over til formiddagstræning. Martin har gang i en rigtig flot karriere ved siden af fodbolden, og har forståeligt nok valgt at prioritere den. Martin har været FCH en god mand, og har altid været garant for hårdt arbejde både på banen og til træning. Han var en vigtig del af vores Superligaeventyr, og vi har været rigtig glade for at have ham i klubben, udtaler direktør Janus Kyhl.

Martin Fisch har spillet i AB hele sin ungdomstid, men kunne i første omgang ikke slå sig igennem til akademikernes førstehold. I stedet blev han i 2013 sendt på græs i 2. divisionsklubben Herlev et halvt år. Siden var han også omkring Hvidovre IF, inden han i 2015 med stor succes skrev kontrakt med HIK.

Hans kontrakt med FCH stod til at udløbe til sommer. Det er endnu ikke oplyst hvor han fortsætter karrieren.