Lucas Lodberg belønnes med kontrakt

1-årig kontrakt til tidligere AB-spiller

Denne historie er læst 181 gange!

Lucas Lodberg har skrevet en 1-årig kontrakt med FCH. Foto: Claus Birch.

FC Helsingør har nu officielt givet 19-årige Lucas Lodberg en plads i førsteholdstruppen og belønnet offensivspilleren med en ét-årig kontrakt.

FAKTA
Lucas Lodberg (f. 6.11.1999)
Position: Angreb
Klubber: Espergærde IF, AB, FC Helsingør
Kampe / Mål for FCH: 0 / 0
Kontrakt til: 31.12.2019
Se Spillerprofil

Den unge FCH’er har længe banket på til en plads i NordicBetliga-truppen. Allerede i april var han på bænken i udekampen mod Hobro i Superligaen og tre gange har han siddet på bænken i efterårssæsonen. Udover en fast plads på U19-mandskabet har han deltaget i kampe i efterårets Reserveholdsturnering.

I lørdags var han for første gang i aktion for førsteholdet i træningskampen mod AB og nu har FCH så fået papir på den talentfulde spiller.

– Lucas er en spændende tilføjelse til truppen. Han har noget gåpåmod og frækhed i sit spil og er en af den slags spillere, hvor spilleglæden lyser ud af ham, når han er på banen. Han kan spille de fleste pladser på midtbanen og har mange strenge at spille på fodboldmæssigt, siger cheftræner Peter Feher.

– Han er lidt en ”usleben diamant”, men nu skal vi se om vi ikke kan få slebet ham lidt til. Han er i første omgang rykket op for at lære at begå sig på seniorniveau og vænne sig til hastigheden og fysikken på hylden højere end han kommer fra. På længere sigt kan han sagtens være i spil til spilletid på førsteholdet, men i første omgang er han med for at lære og Lucas vil fortsat også træne med U19-holdet, når det giver mening for os og ham. Men klart en spiller med nogle spændende perspektiver i, tilføjer Feher.

Lucas Lodberg, der bliver student til sommer, kommer oprindeligt fra Espergærde IF. Han var derefter tre år i AB, inden han i december 2016 skiftede til FC Helsingør’s ungdomsafdeling.