FCH fortsætter i Reserveligaen: Dynamitpulje venter

I pulje 2 med FC København, FC Nordsjælland og AC Horsens

Denne historie er læst 353 gange!

Frederik Bay og Co. mødte FC København med blandt andre Mikael Antonsson i Reserveligaen den 28. august 2017. Nu venter “Løverne” igen for FCHs talenter. Foto: Claus Birch

Trods nedrykningen fra Superligaen, fik FC Helsingør i efteråret mulighed for at fortsætte i Reserveligaen. Sådan bliver det også i foråret, hvor FCH er blevet placeret i noget af en dynamitpulje…..

Modstanderne bliver FC København, FC Nordsjælland og AC Horsens, og dermed må FCH-talenterne siges at blive maksimalt udfordret.

FCH spiller den første kamp allerede 11. februar mod FC Nordsjælland og slutter mod FC København den 8. april. Der er dog alt mulig grund til at tage programlægningen med forbehold, da kampene i Reserveligaen tit bliver flyttet.

Kun 4 klubber udenfor Superligaen deltager i turneringen dette forår. Udover FCH er det Lyngby BK, Viborg FF og Silkeborg IF.

I Reserveligaen kan FC Helsingør benytte både amatør og kontraktspillere og der må desuden benyttes op til tre lånespillere i hver kamp. I forhold til de øvrige turneringer er der også den forskel, at der må foretages fem udskiftninger i kampene.

Turneringsplanen i Reserveligaen kan ses her >>.