Frederik Roepstorff udlejes til Boldklubben Frem

Skal hente 2. divisionserfaring i forårssæsonen

Denne historie er læst 303 gange!

Frederik Roepstorff i kamp med Pål Alexander Kirkevold under kampen i ALKA Superligaen mellem Hobro IK og FC Helsingør den 30. april 2018 på DS Arena i Hobro. Foto: Claus Birch.

FC Helsingør har i dag udlejet midtbanespilleren Frederik Roepstorff til Boldklubben Frem, hvor han frem til sommerferien skal jagte spilletid hos 2. divisionsklubben.

FAKTA
Frederik Roepstorff (f. 9. juni 1998)
Position: Midtbane
Klubber: Espergærde IF, FC Nordsjælland, FC Helsingør, Boldklubben Frem (leje)
Kampe/Mål for FC Helsingør: 9 / 1
Kontrakt til: 30. juni 2020
Se Spillerprofil >>

Der er ved at være god plads i omklædningsrummet i FC Helsingør, der i dag har annonceret at yderligere en spiller forlader de lyseblå. 20-årige Frederik Roepstorff udlejes til Boldklubben Frem og bliver dermed den femte afgang siden nytår, hvor Lukas Bornhøft Jensen, Jonathan Eriksen, Sebastian Elvang og Martin Fisch har sagt farvel.

Så sent som i oktober skrev FCH en 2-årig kontrakt med den energiske midtbanespiller, der imidlertid må vente med at føje yderligere til de 9 kampe han er noteret for i FCH-trøjen.

– Jeg har valgt at blive lejet ud til Frem for at få mere spilletid, som er vigtig for, at jeg kan udvikle mig fodboldmæssigt. Boldklubben Frem er et godt match for mig, idet der spilles rigtig fin fodbold. Det er et godt hold og et dygtigt trænerteam, og setuppet er meget professionelt. Samtidig håber jeg da på, jeg kan bidrage til, at vi kan vinde en masse kampe og forhåbentlig komme med i oprykningsspillet, siger Frederik Roepstorff til BK Frem’s hjemmeside.

Midtbanespilleren håber, at han til efteråret er tilbage i lyseblåt
– Jeg håber, at jeg kan komme tilbage til FC Helsingør, hvor jeg er meget glad for at være. Lige nu skal jeg bare have spillet en masse fodbold, siger Roepstorff til Helsingør Dagblad.

Frederik Roepstorff spillede træningskamp for Frem i lørdags, hvor han startede på banen i 1-1 opgøret mod FC Roskilde. I Frem-truppen er også Daniel “Elly” Pedersen, der var i FC Helsingør i 2016.

– Frederik er en teknisk dygtig central midtbanespiller med gode kvaliteter på bolden og et godt spark. Han har et godt blik for det fremadrettede spil, og han har på den korte tid vist, at han er sulten efter spilletid, som er vigtig for hans videre udvikling. Vi tror på, det er et godt match for alle parter, og vi glæder os over den øgede konkurrence på vores centrale midtbane, siger Frem’s sportschef Dennis Poulsen.

Til FC Helsingørs hjemmeside udtaler direktør Janus Kyhl:
– ”Robber” har været tæt på førsteholdet i snart to sæsoner, men med vores meget stærke midtbane har han haft svært ved at spille sig på holdet. Frem er en klub med en dygtig træner og et rigtig godt setup og miljø. Dett er et perfekt sted for Frederik at komme ud og forhåbentligt få en del minutter i benene, og få nogle lidt andre indtryk. Vi håber og regner med, at han kommer tilbage i en endnu bedre udgave, til fordel for både ham og FC Helsingør.

Frederik Roepstorff har spillet ungdomsfodbold i Espergærde IF, inden han via FC Nordsjælland kom til FC Helsingørs ungdomsafdeling.