FCHNET er et helt uofficielt site om FC Helsingør og en udløber af www.helsingor.fodboldhistorie.dk. Siden 1999 har man dér kunnet læse historien om Helsingør IF (og senere Elite 3000 Fodbold og FC Helsingør), krydret med nyheder, kampreferater og bunkevis af facts om klubbens spillere og kampe.

Der er gennem tiden kommet et væld af positive kommentarer, gode råd og ønsker omkring denne side. Et af de få steder på nettet om fodbolden i Helsingør.

Med over 300 besøgende om dagen i 2012, besluttede vi derfor at tiden var kommet til en ny og tidsvarende version, med nyheder om FC Helsingør, men stadigvæk med de historiske facts. Her har vi forsøgt at tage hensyn til så mange af de gode idéer vi har modtaget. Det gælder f.eks. muligheden for at kommentere på nyhederne, et forum, afstemninger, søgefunktioner og meget andet. Kort sagt en hjemmeside hvor brugerne kan spille med.

FCHNET gik i luften i januar 2013 og har siden haft mere end 12.000 hits i gennemsnit om måneden. En helt overvældende interesse, som vi selvsagt er meget glade for.

Med FCHNET er der også skabt nogle rammer, som du selv kan være med til at fylde ud. I den forbindelse beder vi dig huske på, at fairplay ikke kun gælder på fodboldbanen. Det gælder også her, så tænk over hvad du skriver og læs gerne fairplayreglerne for denne hjemmeside.

Har du kommentarer, ris, ros, forslag eller andet, er du velkommen til at sende en mail til redaktionen på fchnet.dk(a)gmail.com.

God fornøjelse,

Webmaster